• 👁️ KUPI SOČIVA

DOSTAVA

Isporuka i preuzimanje robe

Nakon potvrde o kreiranoj porudžbini, porudžbina ulazi u status obrade, te ćete putem e-mail-a biti obavješteni o promjeni statusa Vaše porudžbine. Rok isporuke je 5 radnih dana. Porudžbine kreirane petkom i vikendom, šaljemo početkom naredne sedmice. Nakon e-mail obavještenja da je vaš paket spreman za isporuku, rok isporuke je 3 radna dana.

Kuriri “In Time d.o.o.” (eksterna firma koja vrši dostavu robe za M-Optic d.o.o.), pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16h. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primjetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavijestite, pozivom broja 055/490-010
ili putem email-a [email protected]. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Ukoliko ne preuzmete pošiljku, pošiljka nam se vraća.

Cijena isporuke je besplatna za porudžbine vrijednosti preko 50 KM. Za poružbine vrijednosti manje od 50 KM, poštarina se naplaćuje:
– In Time d.o.o. = 7 KM + PDV.
– Pošta Srpske = 8 KM

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine saglasni ste sa uslovima isporuke.

0