DOSTAVA

Isporuka i preuzimanje robe

Nakon potvrde o kreiranoj porudžbini, porudžbina ulazi u status obrade, te ćete putem e-mail-a biti obavješteni o promjeni statusa Vaše porudžbine. Rok isporuke je 5 radnih dana. Porudžbine kreirane petkom i vikendom, šaljemo početkom naredne sedmice. Nakon e-mail obavještenja da je vaš paket spreman za isporuku, rok isporuke je 3 radna dana.

Kuriri Pošte Srpske (eksterna firma koja vrši dostavu robe za M-Optic d.o.o.), pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16h. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primjetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavijestite, pozivom broja 055/490-010
ili putem email-a [email protected] Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, dobićete obavještenje da pošiljku možete preuzeti na lokaciji najbliže pošte u roku od 5 dana. Ukoliko ne preuzmete pošiljku u navedenom roku, pošiljka nam se vraća.

Cijena isporuke je besplatna za porudžbine vrijednosti preko 50 KM. Za poružbine vrijednosti manje od 50 KM, poštarina se naplaćuje 8 KM.

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine saglasni ste sa uslovima isporuke.

0